GPS-SPORING

GPS-SPORING AV KJØRETØY

Vi sporer alt med motor, og noen ting uten motor. Alt fra biler, motorsykler og båter, til båtmotorer, tilhengere og containere kan vi sikre ved hjelp av veldig god GPS-teknologi.

 

Det finnes mange fordeler med GPS-sporing fra Autorecovery. Her er noen:

 

MONTERING: Vi kommer hjem til deg og monterer sporingsenheten. Det er inkludert i prisen du betaler. Slik sikrer vi at den er korrekt montert, og fungerer som den skal. Vi tester alltid enheten før vi drar fra deg etter å ha montert enheten for å være 100% sikker på at alt fungerer optimalt.

 

NØDTELEFON: Våre kunder kan ringe vår døgnbemannede alarmsentral og varsle om tyveri når som helst på døgnet, hele året. Vår sentral vil da kontakte politiet og sette i gang en søksprosess for å finne kjøretøyet basert på posisjonene som gis fra sporingsenheten.

 

TRYGGHET: Ved å inngå en avtale med oss, kan du være trygg på at vi til enhver tid gjør vårt ytterste for å ivareta sikkerheten til ditt kjøretøy. Vi sikrer at sporingsenheten fungerer gjennom hele kundeforholdet, og gjør vårt beste for at en gjenfinningsprosess går så smertefritt som mulig.

Sporingsenhetene vi tilbyr, har en lang rekke ulike muligheter og funksjoner. Vi kan tilby enheter som kun er batteridrevne, og ikke trenger strøm utenfra i det hele tatt, med batteritid på opptil 8 år!

Batterienhetene våre sender normalt posisjon 1 gang pr. døgn, av hensyn til kvalitetssikring. Da vet vi at den fungerer, samtidig som vi ikke tapper batteriet mer enn nødvendig. Ved tyveri vil vi kunne sende en melding til enheten og den vil sende kontinuerlige oppdateringer.

 

Vi kan også tilby løsninger som kobles til en ekstern strømkilde og sender posisjonen sin "live" til vår sentral, hver gang kjøretøyet er i bevegelse. Denne løsningen passer ypperlig for utleiebiler og andre bedriftskjøretøy, der det er behov for å ha kontroll på kjøretøyparken til enhver tid. Backup-batteri med varsling ved strømkutt er selvsagt standard på alle enhetene som kobles til strøm.

 

Fra kun kr.

3.500,-

inkl. mva og montering

Årlig abonnementsavgift er inkludert første 12 mnd,

deretter faktureres dette separat pålydende 1.500 kr/år.

Totalpris for 36 mnd avtale: 6.500 kr.

KONTAKTSKJEMA

G-SENSOR: Vi kan programmere enheten til å varsle oss om den blir utsatt for et gitt antall g-krefter, noe som gjerne vil antyde at kjøretøyet har blitt ristet på, eller i det minste at noen forsøker og flyttet det. Denne funksjonen passer bra på utstyr som båtmotorer. Blir den utsatt for g-krefter er det gjerne i forbindelse med demontering og flytting, og kan antyde at noen forsøker å stjele motoren.

 

TILTSENSOR: Med tiltsensoren aktivert kan vi få beskjed om enheten blir snudd mer enn 45 grader i vinkel. Denne funksjonen passer bra på utstyr og redskaper, slik som båtmotorer, fordi en vending på mer enn 45 grader vil antyde at motoren er demontert og flyttet på.

 

BEVEGELSESALARM: Varsler når det sikrede kjøretøyet beveger seg, og informerer også om hastighet. Med denne funksjonen aktivert får vi beskjed når bevegelsen starter, hvert 10. minutt kjøretøyet er i bevegelse og når kjøretøyet stanser. Denne fuksjon passer ypperlig for veteranbiler, eksklusive biler, båter, motorsykler og andre kjøretøy der bruken av kjøretøyet i stor grad er sesongbasert og hvor kjøretøyet gjerne er på vinterlagring hos en tredjepart på vinterhalvåret. Funksjonen kan vi enkelt aktivere og deaktivere når du ønsker det, slik at den kun er aktiv mens kjøretøyet står bortgjemt på vinterlagring, men er deaktivert på sommerhalvåret når kjøretøyet er i jevnlig bruk.

 

 
 
 
 

Personvern og GPS-sporing:

 

GPS-sporing i privatbilen med hensikt å sikre den mot tyveri er noe hver enkelt bileier selv kan bestemme om man anser som hensiktsmessig eller ikke. Det er uten tvil en stor hjelp om man utsettes for biltyveri, men privatlivet kan fort bli litt innvadert med denslags utstyr. Alle sporingsenheter må nemlig programmeres slik at de fra tid til annen sender sin posisjon til serveren den er tilknyttet, selvom bilen ikke er stjålet. Da vil selskapet som drifter enheten motta bilens posisjon og dermed også vite hvor du befinner deg. Slik er det også for våre kunder.

 

Det handler om at vi må kunne kvalitetssikre at våre kunders produkter fungerer optimalt, slik at vi kan avdekke eventuelle feil før bilen skulle bli stjålet. For best mulig å ivareta våre kunders personvern, lar vi hver enkelt kunde velge selv hvor ofte de ønsker at enheten skal sende sin posisjon, og bestemme et klokkeslett for når den skal sende. I kontraktene våre er det egne avmerkingsbokser hvor du selv velger hvor hyppig og på hvilket tidspunkt du vil at din sporingsenhet skal kommunisere med vår server.

 

Det kan for eksempel være kl. 05:00 hver 24. time. Da er folk flest hjemme, og kjøretøyets posisjon på dette tidspunktet må være å anse som mindre sensitiv enn f.eks kl. 12:00 på formiddagen, hvor man gjerne er på lunsjmøte, legebesøk, handletur eller jobb. Vi anbefaler kundene våre å velge et tidspunkt på døgnet der de normalt befinner seg hjemme på sin egen adresse.

 

Vi tar våre kunders personvern på alvor, og forsøker å balansere personvernet på den ene siden med tyverisikring på den andre. Dette gjør vi blant annet ved å alltid holde oss oppdatert på saker som behandles av Datatilsynet, og bruke Datatilsynets veiledere som oppslagsverk når vi blir usikre eller ønsker å friske opp kunnskapene våre på området. Personopplysningsloven og personopplysningsforskriften er naturligvis også noe vi legger til grunn for alt arbeid vi gjør.

 

Bare fordi du vil sikre bilen din mot tyveri, skal du ikke tvinges til å kaste alle tanker om personvern ut av vinduet.